Ez várható hétfőn

Nem lesz nagy feszültségekkel teli nap a hétfő - legalábbis a makroadatok miatt nem.
Napi.hu, 2016. február 26. péntek, 22:53
Fotó: Reuters

Hétfőn 9:00 órakor a KSH közzé teszi a tavalyi év IV. negyedéves beruházási adatait, illetve a januári ipari termelői árak alakulását.

Az MNB a hitelintézetek januári összevont mérlegét közli, illetve a háztartási és a nem pénzügyi vállalati kamatlábak januári alakulását.

Európából 11:00 órakor a februári eurózónás fogyasztói árindex firss adata érkezik.

A tengerentúlról közép-európai idő szerint délután 15:45 megjelenik a chicagói beszerzési menedzserindex, amely februárban a várakozások szerint 55,6 pontról 53,8 pontra csökken.

Emellett délután 4:00 órakor megjelenik a folyamatban lévő ingatlaneladások januári statisztikája is. Az előző hónapban 3,1 százalékon állt a mutató.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK