Tovább folytatódhat a technikai kereskedés, hiába a rossz hírek, hiába recsegnek-ropognak a devizák és a gazdaságok, a részvénypiacok emelkedhetnek - vélekedett Szatmári Tamás a Raiffeisen üzletkötője. A szakember úgy véli, bármelyik napon elképzelhető lennne 1500 pont BUX-esés, csak egyelőre nem látni az eladókat hozzá. 

A Mol szárnyalása különösen furcsa, a tegnap reggeli hírt napközben cáfolták a Szurgut részéről, amellett azt sem látni, miből tudná a magyar állam megvenni a 21 százalékos csomagot.

A BÉT indexe 20 ezer pont fölött már túlértékelt az üzletkötő szeritnt, ez felelne meg a gazdasági teljesítményeknek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!