Ez várható pénteken

Nem lesz nagyon sűrű a hét utolsó napja.
Napi.hu, 2015. december 10. csütörtök, 23:59
Fotó: Admiral Markets

A KSH délelőtt 9 órakor közli a kereskedelmi szálláshelyek októberi forgalmára vonatkozó adatokat.

Ezen kívül fontosabb adatok már csak a tengerentúlról érkeznek. Kelet-európai idő szerint délután fél háromkor kiskereskedelmi forgalom novemberi adatai jelennek meg, ez elemzők szerint az előző havi 0,1 százalékról 0,2 százalékra emelkedik.

Délután négy órakor jelenik meg a Michigan Egyetem bizalmi indexének decemberi adata, ami a novemberi 91,3 pontról 92 emelkedhet.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK