Ez várható szerdán

A szerdai nap jegybanki kamatdöntéssel indul és jegybanki kamatdöntéssel is ér véget: előbbi Japánból, utóbbi az USA-ból.
Szabó Zsuzsanna, 2016. szeptember 20. kedd, 22:23
Fotó: Reuters

A nap hajnalban egy japán kamatdöntéssel indul és jegybanki kamatdöntéssel zárul, utóbbi az amerikai jegybank nyiltpiaci bizottságának kamatmeghatározó ülése lesz, amelyről a közlemény este 8-kor várható. Mindkét döntés kiemelt figyelmet élvez a befektetők körében.

Nap közben Magyarországon csak egy államháztartási adat jelenik meg - az NGM az államháztartás központi alrendszerének augusztusi részletes adatait közli.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK