Az európai aggodalmak - köztük a spanyol banki feltőkésítési igényről szóló jelentés - és a vártnál rosszabb amerikai makroadatok nyomán lejtőre került New York is, ráadásul zárásra tovább híztak a veszteségek. A DJIA 2 százalékkal 12 574, a Nasdaq Composite 2,4 százalékkal 2859, az S&P-500 2,2 százalékkal 1326 pontra esett. Ezzel a piac az idei második legrosszabb napját zárta, amiben közrejátszott, hogy a Goldman Sachs shortolásra javasolta az S&P-500-at.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!