A Goldman Sachs (GS) felfelé módosította a Volkswagen, a Renault, a Man és a Daimler papírjaira vonatkozó célár-ajánlását, viszont rontott a Porshe és a Peugeot részvényeinek célárán. A Porshe részvényeinek célárát az eddigi 56 euró helyett 54 euróra csökkentették a GS elemzői, a részvényre semleges ajánlatot adtak. A Peugeot papírjait tartás helyett eladásra javasolják a bank szakértői. Tartásra javasolják a Renault és a Daimler részvényeit a Goldmannál, ám előbbi célárát 48 euróról 59 euróra, utóbbiét 52 euróról 71 euróra javították. A Volkswagen részvényeit vételre ajánlják a szakértők, akik szerint a papír árfolyama 185 euróig is felmehet (korábban a célár 149 euró volt). A Volkswagen papírjai péntek koradélután 108,05 eurót értek péntek délután Frankfurtban, a Daimler részvényei 47,40 eurón, a Man 79,02 eurón, a Porsche pedig 36,71 eurón cserélt gazdát. A párizsi parketten a Renault részvények 40 eurót, a Peugeot 28,67 eurót ért.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!