Ezer milliárd közelében az MNB-kötvények állománya

Kismértékben csökkent, de még mindig 900 milliárd forint fölött van a kéthetes jegybanki kötvények állománya.
NAPI Online, 2007. november 27. kedd, 13:54
Fotó:

A kéthetes jegybanki kötvények aukcióján a lejáró, 454,5 milliárd forintos mennyiséggel szemben 412,5 milliárd forint értékű instrumentum megvételére nyújtottak be igényt a hitelintézetek a 7,50 százalékos alapkamat mellett. Az értékesítés nyomán a kéthetes MNB-kötvények állománya az egy héttel korábbi 970,0 milliárdról 928,1 milliárd forintra csökkent.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK