A BÉT honlapján közzétett kibocsátási tájékoztató szerint a program célja, hogy az OTP Jelzálogbank Zrt. jelzáloghitelezési tevékenységének finanszírozásához rugalmasan kezelhető és rövid eljárási időt igénybe vevő jelzáloglevél forgalomba hozatalokon keresztül biztosítson forrásokat.


A pénzintézet a program keretében több sorozatban, és ezeken belül több részletben kíván forgalomba hozni forintban, euróban, svájci frankban vagy USA dollárban denominált, maximum 30 éves futamidejű fix, változó vagy indexált kamatozású, illetve diszkont jelzálogleveleket jegyzési-, illetve aukciós eljárás útján.


A program hatálya alatt a Budapesti Értéktőzsdére bevezetésre kerülő jelzálogleveleket és tőzsdére bevezetésre nem kerülő jelzálogleveleket is forgalomba hozhat az OTP JB Zrt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!