Ezért függesztették fel az RFV-t

Minden akadály elhárult az RFV Nyrt. elől a gyergyószentmiklósi távfűtési rendszer korszerűsítésében.
NAPI, 2009. augusztus 13. csütörtök, 20:09
Fotó:

A társaság a korábbi tervektől eltérően, nem közvetlen szerződéskötéssel, hanem a jelenleg is élő Hőszolgáltatói Szerződéssel rendelkező társaság, az SC Termoenergy Srl 80 százalékos tulajdonrészének megvásárlásával kezdheti el a fejlesztéseket. A szerződés átalakítását, a tulajdonrész megszerzésével egyidejűleg a Gyergyószentmiklós Város Tanácsa jóváhagyta. A szerződés futamideje 25 év, a tervezett beruházások összértéke 8,4 millió euró, és az RFV Nyrt. a szerződéskötés teljesítésétől évi 7-800 millió forintnak megfelelő lei árbevétellel kalkulál. A tárgyalások elhúzódása miatt az RFV Nyrt 2009. november 1-ig vállalata a beruházás első ütemének üzembe helyezését - közölte a társaság a BÉT honlapján.

Az RFV kereskedését csütörtökön felfüggesztették a magyar tőzsdén e hír bejelentése miatt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK