Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Fél órával később zár a Budapesti Értéktőzsde december elsejétől - tájékoztatott a BÉT vezetősége ma reggel.

Hosszabbított nyitvatartás lesz a tőzsdéken 2010. 11. 09. 4:30:00


A kereskedési idő meghosszabbítása alapvetően a hazai brókercégek javaslatára történt, s az árupiaci szekció kivételével minden szekcióra érvényes lesz. Ennek megfelelően a részvényszekcióban a szabad szakasz délután ötig tart, a záróáras kereskedési szakasz 17.06-tól 17.10-ig tart majd. A BÉT a kereskedési időszak meghosszabbításától az átlagos napi forgalom 1-2 milliárd forintos növekedését reméli, mivel a magyar piac így több ideig lesz párhuzamosan nyitva az amerikai piacokkal, s ebben az időszakban jellemzően nagyobb a napon belüli forgalom.


A BÉT azért nem erőltette, hogy a zárás időpontja egybeessen más régióbeli tőzsdék zárási időpontjával, mert a piaci szereplők szerint így a budapesti kereskedés vége nagyobb figyelmet kaphat a befektetők körében. A hosszabbításról november 24-én dönt a BÉT igazgatósága.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!