Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
Minden meglévő 11 részvény után 2 újat jegyezhetnek a társaság részvényesei 45 eurós árfolyamon - közölte kedden a Michelin. A 18 százalékos részvényhigulás hírére 8 százalékot esett a részvény árfolyama. A 18 százalékos részvényhigulást jelentő hír ellenére, az árfolyam még így is közel 60 eurón forog a tőzsdéken. Az ár a hétfői záró árhoz képest 31 százalékos engedményt jelent.
 
Összesen 1,2 milliárd euró értékben adnának el így részvényt, amit terjeszkedésre fordítanának például Braziliában, Indiában, és Kínában. A társaság a fejlődő piacokban látja az elkövetkező időszak hosszutávú fejlődésének a lehetőségét, ezért döntött úgy, hogy gyárakat épít az említett országokban.


Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!