A Mol 350 forinttal, 1,59 százalékkal 22 315 forintra erősödött, 7,1 milliárd forintos forgalomban.

Az OTP-részvények ára 25 forinttal, 0,29 százalékkal 8555 forintra csökkent, forgalmuk 6,1 milliárd forintot tett ki.

A Magyar Telekom árfolyama 2 forinttal, 0,44 százalékkal 457 forintra esett, forgalma 604 millió forint volt.

A Richter-papírok 62 forinttal, 0,89 százalékkal 7014 forintra erősödtek, forgalmuk 4,2 milliárd forintot ért el.

Az európai piacok egész nap a pozitív tartományban voltak, az amerikai nyitás után azonban gyors esés következett be, majd ismét visszaemelkedett a piac nullára, végül pedig a korábbi szintekre. Az esésnek és a gyors visszaemelkedésnek nem volt különösebb oka. A vegyes hangulat rányomta bélyegét a BÉT kereskedésére is - mondta Wéber Tamás, az MKB Bank portfóliókezelője az M1-en.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!