Fagyasztott zöldségben nyomul a Globus

A Globus 2001. november 15-én előszerződést kötött az Unilever Magyarország Kft.-vel a bajai hűtőház teljes eszközrendszerének megvásárlására, valamint a fagyasztott zöldségek szegmensében piacvezető Iglo márkanév licencben történő átvételére. A társaság már korábban jelezte, hogy belép a fagyasztott zöldség piacra, sőt a TEG német fejlesztési bank tőkeemeléséből származó pénz egy részét már a fagyasztott zöldség kapacitás növelésére fordították.
Máté Dániel, 2001. november 16. péntek, 08:59
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK