A tegnapi szintek körül indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén, folytatódhat a tapogatózás de az irány alapvetően lefelé mutat - vélekedett Söre Balázs a Buda-Cash üzletkötője.

A délutáni amerikai makroadatok határozhatják meg igazán az irányt, emellett Bernanke ma is beszél - tegnap megnyugtatóan hatott a piacokra.

Úgy csinál a piac, minta esni akarna, csak még keresi az indokokat. Arra van a legkisebb esély, hogy komolyan elinduljunk felfelé - mondta Söre.

A ma reggel megjelent MTelekom gyorsjelentés nem sok vizet zavar, úgy tűnik a várt osztalékot ki tudja fizetni a cég, de egyébként nem tarogat izgalmakat a részvény.

A piacon továbbra is az lehet a követendő magatartás, hogy az emelkedéseket el kell adni, a lefelé tartó trend nem tört meg - tette hozzá az üzletkötő.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!