A vezető bankpapírok ezzel 4 200 forinton zártak, napközben ennél 70 forinttal feljebb volt a csúcs. A nagy gyógyszerpapírok egy százalék körüli erősödést mutattak fel, ezzel a Richter 20 300, az Egis 8 950 forinton fejezte be a kereskedést. Hasonló ütemben drágult a Matáv is, ami 812 forintos záróárat eredményezett, a Mol ugyanakkor 0,2 százalékkal kereken nyolcezer forintra süllyedt. Az érdemi forgalmat produkáló részvények között a nap nyertese 6 százalék feletti ugrással az econet lett, amely ezzel 101 forinton várja a pénteki nyitást. A tech-szektornál maradva izmosodott a Synergon és az Antenna is, szemben a Graphisoft gyengülésével. A Danubius- és Brau-tulajdonosok a hét utolsó előtti kereskedési napján bőven 2 százalék feletti árfolyamemelkedésnek örülhettek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!