A BUX zuhanó nyitás után fél 10-ig emelkedett, majd csökkenésbe váltott át, de 10 óra óta újra a bika az úr a parketten. A vezető papírok közül a Magyar Telekom 983 forinton áll, ami 1,24 százalékos pluszt jelent, míg a Richter 44250 forintos ára 1,54 százalékos emelkedésnek felel meg. Az OTP 8185 forinton forog, azaz stagnál, a Molt pedig 22035 forinton adják-veszik, vagyis 0,16 százalékkal a tegnapi záróár alatt. A nap vesztese a Pannonflax, amely 4,35 százalékos mínuszban van.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!