Fél százalékot kúszott fel Budapest

Jól sikerült a hét lezárása a Budapesti Értéktőzsde számára.
Napi.hu, 2013. október 25. péntek, 17:24
Fotó: Napi.hu

A BUX index nagyjából az egész napot a pozitív tartományban töltötte, így a nap végére 0,49 százaléknyi pluszt hozott össze. Az előző napi 18756.72 pontos záróérték után tehát pénteken 18849.45 ponton zárták a kereskedést, az emelkedésből a Magyar Telekom 0,3, a Richter 2,85 százalékkal vette ki a részét.

A másik két nagy papír esett, a Mol 0,2, az OTP pedig 0,3 százalékkal. A forgalmat tekintve azonban már ez utóbbi nyert, mégpedig 4,3 milliárddal, a 0,2 százalékos pluszt összehozó Egis a második 3,8 milliárddal, míg a képzeletbeli dobogó legalsó fokára a Richter fért fel 3,2 milliárddal.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK