Felaprózzák a Pannonplast részvényeket

A Pannonplast tájékozatja részvényeseit, hogy az illetékes cégbíróság 2007. október 12-i hatállyal a cégnyilvántartásba bejegyezte a társaság 2007. augusztus 31-én megtartott közgyűlésének a társaság által kibocsátott részvények névértékének társaság jegyzett tőkéjének nagyságát nem érintő csökkentéséről rendelkező határozatait.
NAPI Online, 2007. október 29. hétfő, 18:55
Fotó:

A fentiek alapján a társaság által kibocsátott 100 forint névértékű dematerializált törzsrészvényeit átalakítja 20 forint névértékű névre szóló dematerializált törzsrészvényekre 2007. november hó 26. napján.

A 100 forint névértékű részvénysorozatok utolsó tőzsdei kereskedési napja 2007. november 20-a, a 20 forint névértékű részvény első tőzsdei kereskedési napja 2007. november 21-e lesz.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK