Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A portál szerint az ingatlanok egy részét egy ingatlanbefektetési társaságba (REIT) teszik át, a time-share üzletágat pedig leválasztják. Ez a Barron's szerint remek lehetőséget teremt a befektetőknek arra, hogy a hotelüzemeltetéssel foglalkozó Hilton Worldwide-ba befektessenek.

A Hiltonban az a fantázia, hogy az árfolyam az elmúlt egy évben közel 26 százalékot esett és egyes elemzők szerint ha a vállalat egyes eszközeit külön-külön árazzák be, akkor összesen 30-36 dolláros vállalatérték adódik, miközben a mostani árfolyam 21 dollár, így a két leválasztott vállalatot gyakorlatilag ingyen kapják meg a befektetők.

A vállalat cash-flow-termelő képessége továbbra is erős, a cash-flow 30-40 százalékát osztalékként fizeti ki a cég és amint három részre osztják a céget, a vállalat részvényvisszavásárlási programot indít.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!