A tokiói börze, amely a térség irányadó tőzsdéje, szerdán 0,17 százalék emelkedéssel, 23 ezer 291 ponton fejezte be a napot. A részvények szélesebb körét felölelő Topix-index ugyanakkor 0,02 százalék mínuszban zárt.

A már szintén bezárt tőzsdék közül az ausztrál 0,55 százalékkal gyengült, a tajvani viszont 0,08 százalékkal erősödött keddi záróértékéhez képest.

A még nyitva tartó sanghaji tőzsde fő mutatója 0,36 százalékos mínuszt, a hongkongi börze ugyanakkor 0,32 százalékos, a szöuli tőzsde pedig 0,20 százalékos erősödést jelez.

A tokiói tőzsdezáráskor, magyar idő szerint reggel 7 órakor az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti ára 31 cent (0,49 százalék) csökkenéssel, 62,65 dolláron állt.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!