Felemás indulás az USA-ban

Egyelőre keresik az irányt az amerikai tőzsdék.
Napi.hu, 2013. október 21. hétfő, 16:27
Fotó: Napi.hu

Közel egy órával a kereskedés megnyitása után nem egy irányba indultak a főbb tengerentúli tőzsdék, a piacra a leginkább hatással lévő hír az volt, hogy a lakóingatlanok eladásai 1,9 százalékkal estek szeptemberben, miközben a piaci elemzők 2,9 százalékos visszaesést vártak. Jelentett a McDonald's is, amely a vártnál rosszabb eredményei miatt 1,8 százalékkal esésben állt.

Ennek megfelelően a Dow Jones ipari átlaga 0,03 százalékos mínuszban, az S&P-500 0,04 százalékos, míg a Nasdaq már jelentősebb 0,3 százalékos pluszban állt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK