Felemás nyitás az USA-ban

Stagnálás közelében a főbb tengerentúli tőzsdék.
NAPI, 2012. december 4. kedd, 15:56
Fotó: Napi.hu

A "fiscal cliff", vagyis a drámai mértékű amerikai államháztartási megszorító intézkedésről érkező hírekre vár mindenki a tengerentúlon. Az elvileg januártól esedékes programról máig tartanak a tárgyalások, végleges döntés még nincs, így a piac is kivár. Ennek megfelelően a Dow Jones ipari átlaga 0,27 százalékkal, a S&P-500 0,08 százalékkal erősödött a kereskedés első fél órájában, míg a Nasdaq 0,1 százalékos mínuszban áll.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK