A kereskedés elején még a kereskedés megkezdése előtt megjelent rossz makroadatok lefelé húzták az indexeket, ám később, főképp a fejlett technológiai vállalatoknak köszönhetően megfordult a trend. Később azonban egy feldolgozóipari makroadat -a Philly Fed index mínusz 5,2 pontra süllyedt az áprilisi 1,3-ról - ismét délnek küldte az indexeket.

Ennek megfelelően fél órával a kereskedés megnyitása után a Dow Jones ipari átlaga 0,1, az S&P-500 0,2 százalékos mínuszban, míg a főképp technológiai papírokat jegyző Nasdaq 0,1 százalékos pluszban állt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!