Felemás teljesítmény Európában

Nincs egyértelmű irány az öreg kontinens főbb tőzsdéi számára.
Napi.hu, 2013. december 31. kedd, 10:43
Fotó: Napi.hu

A nyitás után másfél órával a frankfurti DAX 0,39 százalékos mínuszban állt a tegnapi 0,4 százalékos esés után. Komoly aggodalomra azonban nincs gond, hiszen 2013-ban összesen már 25,48 százalékot emelkedett az index, ami 1999 óta a legnagyobb éven belüli erősödés.

A párizsi CAC-40 0,2 százalékos plusznak örülhetett ekkor, éves szinten 17 százaléknak, míg a londoni FTSE-100 0,3 százalékot erősödött, ami összességében 14 százalékos éves teljesítménynek felel meg.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK