Vegyesen mozgott a forint a vezető devizákkal szemben péntek kora reggel a csütörtök esti szintekkel összevetve a bankközi piacon: a frankhoz és a dollárhoz képest erősödött, az euróval szemben minimálisan gyengült - írja az MTI.

 

Hét órakor az euró árfolyama 354,36 forint volt a csütörtök esti 354,28 forint után.

 

 

A svájci frank jegyzése 336,81 forintról 335,88 forintra csökkent, a dolláré pedig 309,86 forintról 309,16 forintra süllyedt.

 

 

Az euró erősödött a dollárhoz képest: péntek reggel 1,1460 dolláron állt a csütörtök esti 1,1429 dollár után.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!