Felemásan változtak a hozamok

Stagnálás, emelkedés és csökkenés egyaránt tapasztalható volt a referenciahozamokban az állampapírok bankközi piacán szerdán.
NAPI, 2010. szeptember 29. szerda, 14:46
Fotó:

A hozamok 1-10 bázisponttal módosultak. A rövid oldalon csak a háromhónapos benchmark csökkent, a hathónapos nem változott, a tizenkét hónapos pedig nőtt. Éven túl zömmel mérséklődtek a hozamok, mindössze a leghosszabb futamidő esetében volt minimális emelkedés - derült ki az ÁKK tájékoztatásából.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK