Az egy részvényre jutó féléves eredmény 5,1 forint volt.

A nem-életbiztosítási üzletág 2,755 milliárd forintos, a múlt év első fél évinél 67 százalékkal nagyobb díjbevételét és azt, hogy ezen a téren az új szerzés összege 866 millió forint volt, amivel a biztosító "nem-élet állománya" elérte a 2,458 milliárd forintot.

A biztosító saját értékesítési hálózata továbbra is növekedést mutat, a tavalyi év hasonló időszakához képest 37 százalékkal magasabb új szerzést produkált.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!