A vezető index 10 perccel fél tizenegy előtt 0,4 százalékkal állt előző napi záróértéke felett, 17 916 ponton. A Richter egy százalékkal drágult, 35 985 forintra, az OTP negyed százalékkal ér többet, 3943 forint. A Mol fél százalékkal emelkedik, 17 765 forintra. A Magyar Telekom viszont esik, a távközlési részvény árfolyama 392 forintra csúszott vissza. 12 százalékkal, 458 forintra ugrott az E-Star, a CIG 2,5 százalékkal lett drágább, 205 forint. A forgalom tűrhető, de ez egyértelműen a Richter rézvényekre született 1,6 milliárdnyi üzletnek köszönhető.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!