Három óra előtt 10 perccel 17 890 ponton járt a BUX index, ez 1,45 százalékkal haladja meg a szerdai záróértékét. Az emelkedést a Mol részvényei vezetik, melyek 2,7 százalékkal, 17 700 forintra drágultak. Az OTP 2,1 százalékkal kerülnek többe, mint a tegnapi záráskor, az utolsó kötések 3960 forinton születtek rájuk. A Magyar Telekom fél százalékkal esett, 395 forintra. Egyelőre fordulni látszik a Richter árfolyama, a gyógyszerrészvény a 35 300 forint alatti zónából 35 500 forint fölé drágult. 10 százalékkal, 413 forintra ugrott az E-Star. A forgalom rendkívül alacsony, a 3 milliárd forintos Richter forgalom nélkül a 2,5 milliárd forintot sem érné el.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!