Ez 23 460,52 pontos aktuális BUX-értéket jelentett. A vezető papírok közül egyedül a Magyar Telekom erősödött, másfél százalékkal 1015 forintra. A Mol 22 500 forinton stagnált, az OTP pedig 0,2 százalékos veszteséggel 8005 forinton forgott. A Richter ugyanakkor 0,9 százalékos mínuszban tartózkodott, szám szerint 42 800 forinton állt a kurzus. Az Egis piacán is az eladók diktálnak, ennek eredményeként 0,8 százalékkal 30 500 forintra ereszkedett az árfolyam.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!