Felfelé indult Európa

Indexemelkedéssel indult a kereskedés hétfőn a főbb európai értékpapírpiacokon.
Dzindzisz Sztefan, 2017. május 22. hétfő, 09:18
Fotó: Reuters

A kereskedés kezdetén a pán-európai FTSE Eurofirst 300 index 0,35 százalék, az euróövezeti EuroStoxx50 index pedig 0,15 százalék emelkedést mutatott. (Gyűlnek a viharfelhők az olajpiacon.)

Londonban 0,28 százalék erősödéssel nyitott az FTSE-100 index, Frankfurtban a DAX index 0,18 százalék, Párizsban pedig a CAC-40 index 0,15 százalék emelkedéssel kezdett - írja az MTI.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK