Felfelé kapaszkodik Budapest

Jól indul a hét a Budapesti Értéktőzsdén.
NAPI, 2013. február 11. hétfő, 09:31
Fotó: Napi.hu

Fél órával a kereskedés megkezdése után 0,76 százalékos pluszban állt a BUX index, az emelkedésből a nagy papírok szinte mindegyike kivette a részét. A Mol 1,68, a Magyar Telekom 0,99, az OTP 0,6 százalékot erősödött ekkor, míg a Richter részvényeinek értéke stagnált. A forgalom visszafogott, egyedül a bankpapírokkal kereskedtek 600 millió forint érték felett, a képzeletbeli dobogó második helyét a Mol foglalja el 282 millió forinttal, míg a harmadik helyre 22 milliós forgalommal is felfért a Magyar Telekom.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK