Felfelé kapaszkodik Budapest

Jól indul a nap a Budapesti Értéktőzsde számára.
NAPI, 2013. április 24. szerda, 09:31
Fotó: Napi.hu

Kezdi ledolgozni tegnapi veszteségeit a BUX, hiszen fél órával a kereskedés megnyitása után már 0,4 százalékos pluszban tartózkodott az index. Az emelkedésből az összes blue chip kivette a részét, az OTP 0,37, a Mol 0,44, a Magyar Telekom 0,49, míg a Richter 0,48 százalékos pluszban állt ekkor.

A forgalmat tekintve magasan az OTP vezet 335 millióval, a második helyet a Mol foglalja el 48 millió forinttal, míg a képzeletbeli dobogó harmadik helyén a Magyar Telekom található, melynek részvényeivel 9,5 millió forint értékben kereskedtek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK