Felfelé kapaszkodik Budapest

Jól indul a nap a Budapesti Értéktőzsde számára.
Napi.hu, 2014. május 22. csütörtök, 09:49
Fotó: Napi.hu

Mintegy 45 perccel a nyitás után 0,7 százalékos plusznak örülhetett a BUX, az emelkedésből a blue chipek mindegyike kivette a részét. A Richter 0,4, a Magyar Telekom 0,6, az OTP 0,7, míg a Mol 0,9 százalékot emelkedett eddig tegnapi záróértékéhez képest.

A forgalmat tekintve az OTP vezet 1,2 milliárddal, a második helyen a Richtert találhatjuk 335 millióval, míg a harmadik helyre a Mol fért fel 82 millió forinttal.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK