Felfelé kapaszkodik Budapest

Jól kezdődik a nap a Budapesti Értéktőzsde számára.
Napi.hu, 2014. június 27. péntek, 09:35
Fotó: Napi.hu

Mintegy fél órával a kereskedés megnyitása után 0,2 százalékos pluszban állt a BUX, az emelkedésből az OTP 0,1, a Magyar Telekom 0,3, míg a Mol a tegnapi nagy esés után 0,8 százalékkal vette ki a részét. A blue chipek közül egyedül a Richter állt mínuszban, mégpedig 0,3 százalékkal.

A forgalmat tekintve a Mol áll az első helyen 65 millióval, az OTP áll a második helyen 42 millióval, a képzeletbeli dobogóra 7,4 millióval a Magyar Telekom fért fel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK