Felfelé kapaszkodik Budapest

Jól kezdődik a nap a Budapesti Értéktőzsde számára.
Napi.hu, 2015. február 6. péntek, 09:45
Fotó: Napi.hu

Mintegy 45 perccel a nyitás után 0,2 százalékos pluszban állt a BUX, az emelkedésből a Mol 0,4, az OTP pedig 0,5 százalékkal vette ki a részét. Ekkor a Magyar Telekom 0,3 százalékos mínuszt könyvelhetett el, míg a Richter stagnált.

A forgalmat nézve az OTP állt az első helyen 121 millióval, a Mol volt a második 28 millióval, míg a Richter a harmadik helyet foglalta el 18 millióval.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK