Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Mintegy két órával a nyitás után 17920,1 ponton állt a BUX, ez pedig azt jelenti, hogy a nap eleji kezdőértékéhez képest 0,5 százalékot tudott hízni az index. A blue chipek felemás teljesítményt nyújtottak, hiszen amíg a Mol 1,7, a Magyar Telekom pedig 1 százalékos plusznak örülhetett, az OTP stagnált, a Richter pedig 0,4 százalékos veszteséget volt kénytelen elkönyvelni.

A forgalmat tekintve némi meglepetésre a Richter vezetett ekkor 651 millió forinttal, a szokásos első az OTP volt a második 529 millióval, míg a képzeletbeli dobogóra a Mol fért fel, miután részvényeivel már 307 millió forint értékben kereskedtek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!