Felfelé kapaszkodik Budapest

A pozitív tartományban a Budapesti Értéktőzsde.
Napi.hu, 2015. július 2. csütörtök, 10:10
Fotó: Napi.hu

Mintegy egy órával a kereskedés megnyitása után 22017,82 ponton állt a BUX, ami 0,65 százalékos emelkedésnek felel meg. A blue cipek közül egyedül a Magyar Telekom állt mínuszban, mégpedig 0,25 százalékkal, a Mol és a Richter 0,5, az OTP pedig 1,3 százalékot erősödött.

A forgalmat nézve az OTP állt az élen, miután részvényeivel már 440 millió forint értékben kereskedtek. A második helyet a Richter foglalta el 107 millióval, míg a képzeletbeli dobogóra a Mol fért fel 77 millióval.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK