Felfelé kezdett New York, de...

Bár a pénteki amerikai munkaerőpiaci adatsor úgy lett felemás, hogy a fontosabb mutató a vártnál rosszabban alakult, a vezető New York-i részvényindexek erősödéssel kezdtek.
NAPI, 2011. január 7. péntek, 15:46
Fotó:

Nyitás után néhány perccel a mutatók 0,2 százalék körüli plusznál jártak, de negyed órával a startot követően már hajszálnyira olvadt a nyereség, a Nasdaq Composite pedig 0,1 százalékos mínusznál tartott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK