Felfelé nyitott Budapest

Jól kezdődik a nap a Budapesti Értéktőzsde számára.
Napi.hu, 2014. április 22. kedd, 09:20
Fotó: Napi.hu

Mintegy negyed órával a nyitás után 0,1 százalékos pluszban állt a BUX, az emelkedésből a Richter 0,6, a Magyar Telekom 1 százalékkal vette ki a részét, míg az OTP 0,2, a Mol 0,4 százalékos esésben állt ekkor.

A forgalmat tekintve az OTP találhattuk az első helyen 49 millióval, az FHB a második 41 millióval, míg a Magyar Telekom a harmadik 39 millióval.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK