Felfelé nyitott Budapest

Jól kezdődik a nap a Budapesti Értéktőzsde számára.
Napi.hu, 2014. december 15. hétfő, 09:11
Fotó: Reuters

Öt perccel a kereskedés megnyitása után 0,02 százalékos pluszban állt a BUX, melyből a Mol és a Richter 0,5 százalékos emelkedéssel vette ki a részét. Az OTP ugyanakkor 0,25 százalékos mínuszban állt, míg a Magyar Telekom 1,4 százalékot bukott.

A forgalmat nézve az OTP 163 millióval vezet, Richter 66,5 millióval a második, míg a Mol 29 millióval fért fel a dobogó legalsó fokára.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK