Felfelé próbálkozik a BUX

Enyhe emelkedéssel kezdték a napot a vezető részvények a Budapesti Értéktőzsdén.
NAPI, 2011. október 26. szerda, 10:15
Fotó: Napi.hu

A BUX index a kereskedés első órájának végén 0,66 százalékos emelkedést követően 17 956 ponton járt. A nagyobb részvények küzdenek fontos ellenállási szintjeikkel, az OTP 3600 forinton toporog, ami 1,2 százalékos erősödést jelenthet tegnaphoz képest, a Mol 17 700 forint, ez fél százalékkal magasabb a keddi záróárnál. A Magyar Telekom fél százalékkal, 520 forintra drágult, a Richter 0,8 százalékkal, 36 290 forintra. Az Egis 18 690 forinton stagnál. A forgalom rendkívül alacsony, egyelőre nem éri el az 1,3 milliárd forintot sem, vannak olyan középkategóriás részvények - például a CIG - amelyre még kötés sem született. A befektetők a jelek szerint az EU-csúcs eredményei előtt nem mernek további pozíciókat vállalni a piacon.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK