Felfelé próbálkozik Budapest

Ismét megpróbálják az emelkedést az árfolyamok a Budapesti Értéktőzsdén.
NAPI, 2011. május 5. csütörtök, 09:31
Fotó:


A BUX index fél órával a nyitást követően 23 722 ponton járt, ami 0,3 százalékos emelkedés a szerdai záróértékhez képest. Az OTP nyitásban megpróbálkozott a 6200 forint feletti szintekkel, azonban ez egyelőre nem ment tartósan, 6190 forintig csúszott vissza a jegyzés, ami 40 forinttal haladja meg a tegnapi záróárat. A Mol a szerdai nagy esés után 23 750 forinton stagnál, míg a Magyar Telekom emelkedik a holnapi gyorsjelentés előtt, 4 forinttal, 564 forintig drágultak a távközlési részvények.

A Richter 37 750 forinton stagnál, az Egis árfolyama egy százalékkal, 19 700 forintra csökkent.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK