A felügyelet ajánlat elbírálása során több okból is akadályba ütközött. A rendelkezésére bocsátott információk alapján ez idő szerint nem lehetséges egyértelműen állást foglalni a részvényekért fizetendő ellenérték meghatározása alapjául szolgáló tőzsdei árfolyamok reális alakulásáról, a nem tőzsdei kereskedelemben kötött kontraktusok körülményeiről, és ezen ügyletek jogszerűségéről. A tényállás tisztázása, továbbá valamennyi releváns körülmény maradéktalan feltárása érdekében a PSZÁF a jóváhagyásra irányuló eljárását 30 napra felfüggesztette.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!