Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Duna House Holding Nyrt. részvényeinek nyilvános értékesítésére nyitva álló jegyzési időszak kezdetét követően, november 10-én nyilvánossá vált a T/7396. számú törvényjavaslat, amely a társaság egyik üzleti szegmensének teljesítményét is befolyásolhatja. A Medasev Holding Kft. mint értékesítő részvényes és az nyrt. mint kibocsátó arra a következtetésre jutott, hogy e fejlemény a vonatkozó jogszabályok szerint olyan lényeges körülménynek minősül, amely az MNB által október 22-én jóváhagyott tájékoztató kiegészítését teszi szükségessé.

A Medasev Holding Kft. és a társaság november 11-én jelezte tájékoztató kiegészítési szándékát az MNB-nek a befektetők védelme érdekében kérte továbbá a jegyzési folyamat felfüggesztésének elrendelését. A társaság kérésével összhangban az MNB a pénteken kiadott V-KE-III-43/2015. számú végzése alapján a részvényjegyzés november 13-án fel lett függesztve.

A cég - a jogszabályi előírásokat figyelembe véve - hamarosan tájékoztatást ad arról, hogy a nyilvános részvényértékesítést mikor zárják le, valamint a részvényjegyzésben eddig részt vevők számára a jegyezni kívánt részvények ellenértékeként befizetett összegeket mikor és milyen módon juttatja vissza, amennyiben a nyilvános részvényértékesítés sikertelennek minősül, illetve amennyiben a befektetők a tájékoztató kiegészítésére tekintettel el kívánnak állni a korábban tett jegyzési nyilatkozatuktól.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!