Felfüggesztették a Székesfehérvári Hűtőipari Rt-t

A BÉT titkársága április 25-re felfüggesztette a Székesfehérvári Hűtőipari Rt. névre szóló és bemutatóra szóló törzsrészvényeinek tőzsdei kereskedését - jelentette be a BÉT közleménye. Ha a társaság részvényeinek kereskedését befolyásoló információ a fentiekben meghatározott határidő előtt széles körben nyilvánosságra kerül, akkor a Budapesti Értéktőzsde ügyvezető igazgatója a kereskedést határozattal visszaállíthatja.
NAPI, 2001. április 25. szerda, 11:01
Fotó:

A Székesfehérvári Hűtőipari Rt. ma 10 órára összehívott rendes évi közgyűlésén 7. napirendi pontként szerepel más társaság részvényhányadának megvásárlása, az erre vonatkozó javaslatát az igazgatóság szóban terjeszti elő. A vállalat tájékoztatása szerint a társaság igazgatósága és felügyelő bizottsága az előterjesztésre kerülő javaslatot 2001. április 25-én reggel tárgyalja meg.
A Budapesti Értéktőzsde az előterjesztésre vonatkozóan a kereskedés megkezdéséig részletes tájékoztatást nem kapott, így feltételezhető az, hogy a közgyűlés során a részvények árfolyamát jelentősen befolyásoló információk kerülnek nyilvánosságra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK