Felfüggesztették az Appeninn kereskedését

A BÉT vezérigazgatója felfüggesztette az Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyrt. törzsrészvényeinek tőzsdei kereskedését a 2015. december 15-i tőzsdenapon a kereskedés kezdetétől a tőzsdenap hátralevő részére, a "lezárás szakasz" kezdetéig - derül ki a BÉT honlapján közzétett határozatból.
MTI-Eco, 2015. december 14. hétfő, 18:20
Fotó: Reuters

A kibocsátó december 14-én arról tájékoztatta a tőzsdét, olyan bejelentést kíván közzétenni, amely az általa kibocsátott értékpapírok árfolyamát jelentős mértékben befolyásolhatja, erre tekintettel kérelmezte részvényei kereskedésének fentiek szerinti felfüggesztését.

A vezérigazgató kötelezte a kibocsátót, hogy a felfüggesztést kiváltó okkal kapcsolatos rendkívüli tájékoztatását a tőzsdei szabályoknak megfelelően tegye közzé.

Amennyiben a kereskedést befolyásoló információ a felfüggesztés időtartamának vége előtt a tőzsdei szabályoknak megfelelően nyilvánosságra kerül, a tőzsde vezérigazgatója a törzsrészvények kereskedését határozattal visszaállíthatja.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK