Felfüggesztették egész napra a Synergont - bejelentés várható

A BÉT felfüggesztette a Synergon részvények kereskedését.
NAPI, 2013. január 10. csütörtök, 11:26
Fotó: Napi.hu

A BÉT-en felfüggesztették 10.35-től a nap végéig a Synergon részvényeivel való kereskedést - olvasható az értéktőzsde honlapján. A BÉT kötelezte a céget, hogy a felfüggesztést kiváltó okkal kapcsolatos rendkívüli tájékoztatását a tőzsdei szabályoknak megfelelően tegye közzé.

Amennyiben a kibocsátó értékpapírjainak kereskedését befolyásoló információ a kereskedési idő vége előtt a tőzsdei szabályoknak megfelelően nyilvánosságra kerül, úgy a tőzsde vezérigazgatója a kibocsátó törzsrészvényeinek kereskedését határozattal visszaállíthatja - olvasható a közleményben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK