A BÉT honlapján szerdán közzétett tájékoztatás szerint a részvény-visszavásárlási aukció során keletkező információk a kibocsátó törzsrészvényének tőzsdei árfolyamát befolyásolhatják a folyamatos kereskedés esetén, így nem biztosítható a rendezett, áttekinthető és tisztességes kereskedelem fenntartása.

Ha a Telekom által meghirdetett aukció záró eredménye a felfüggesztés időtartamának vége előtt, a tőzsdei szabályoknak megfelelően nyilvánosságra kerül, akkor a BÉT a törzsrészvények és a kapcsolódó származtatott eszközök kereskedését határozattal visszaállíthatja.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!