Felfüggesztik a Csepel-papírokat

A BÉT a mai napra felfüggesztette a Csepel Holding Rt. részvényeinek kereskedését. Emellett kötelezte a kibocsátót, hogy a felfüggesztést kiváltó okkal kapcsolatos soronkívüli tájékoztatását haladéktalanul egészítse ki az árverés kitűzött időpontjával és az adóhatóság által fennálló követelés összegével.
Madarász János, 2004. december 16. csütörtök, 11:23
Fotó:

A Csepel Holding ma reggel tette közzé, hogy az adóhatóság árverést tűzött ki a cégnek az Excel Európa Kft-ben lévő 99,96 százalékos üzletrészére. A menedzsment a helyzet megoldására rendkívüli igazgatósági ülés összehívását tartotta szükségesnek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK